dilluns, 20 de juny de 2016

Correllibres

Com us dèiem fa uns dies, els llibres recollits a la primera edició del "Corre llibres, la cursa dels llibres que ajuden a curar" ja van ser lliurats als diferents centres o institucions que es van oferir a rebre'ls: l'Hospital de Sant Joan de Déu, l'Hospital de Granollers i l'Hospital de Mataró.

Cada centre va rebre aproximadament un centenar de llibres de diferents característiques i aquests, van ser lliurats als seus responsables, els quals, ens han fet arribar les seves mostres d’agraïment que, com no podia ser d’una altra manera, hem compartit amb els alumnes de 6è curs com a organitzadors de la cursa, però que ara també fem extensius a la resta de l’escola ja que l’esforç de tothom va fer possible aquesta gesta solidària i esportiva. 

Per una banda, us adjuntem lcarta que hem rebut del Sr. Manel Castillo, Director Gerent de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu, que podreu llegir clicant aquí.

Per altra banda, us adjuntem l’enllaç a la notícia que l’Hospital de Mataró ha penjat a la web del Consorci Sanitari del Maresme, on també es recull la notícia i que podeu consultar clicant aquí.


Agraïm moltíssim a aquests dos centres la seva resposta i alhora, ens felicitem per l’èxit d’aquesta iniciativa solidària i esportiva que ha estat possible gràcies a l’esforç de tota l’escola tot recordant que l’acció més petita és millor que la intenció més gran. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.