Etiquetes

dilluns, 1 d’abril del 2019

SETMANA DE LA SALUT A VILASSAR DE MAR

Aquesta setmana, la primera del mes d'abril, s'enceta la Setmana de la Salut (que tindrà lloc del 3 al 12 d'abril) i arrenquen la major part dels actes de nivell municipal impulsats per la Comissió d'estils de vida saludable de la qual la nostra escola en forma part des de la seva creació, l'any 2009. 

Aquest passat divendres vam distribuir entre l'alumnat el llibret on s'hi concentren els actes que es celebren en motiu d'aquesta setmana saludable a tot el municipi i que enguany porta per lema "Cuidem els vincles". 

A banda, podeu consultar-lo accedint a la plana web de l'Ajuntament clicant aquí

Pel que fa a la nostra escola, hi podreu veure gran part de les accions que formen part de la proposta de l'àrea d'Educació per a la Salut. Aquestes propostes que fem habitualment al nostre centre, no s'emmarquen només durant aquesta setmana (fet que seria materialment impossible) sinó que es perllonguen fins a les darreries del curs. Hi podreu trobar bona part de les activitats vinculades a la salut per a Educació Infantil i per a Educació Primària. 

En la línia del lema d'enguany "Cuidem els vincles", val a dir que la nostra escola farà la 3ª Caminada saludable fent marxa nòrdica amb el grup de la gent gran del municipi que practica aquesta modalitat esportiva cada dimecres per diferents recorreguts de la nostra vila. Si ho voleu, podeu veure com va anar la 2ª caminada realitzada el curs passat si cliqueu aquí. També, podeu veure la 1ª caminada fent clic en aquest enllaç. 

Bona part de les activitats que proposem també comparteixen la metodologia de barrejar diferents etapes maduratives que habitualment seguim a l'escola i així, els nens i les nenes de diferents edats aprenen junts des de l'àrea d'Educació per a la Salut com ho fan també en altres vessants. 

Per altra banda, enguany proposem a les àvies i als avis compartir la classe de psicomotricitat d'Educació Infantil amb les nétes i els néts; aquesta idea, que de ben segur es convertirà en fixa dins de la nostra programació, busca compartir activitat física i estones de joc entre la gent gran i els més menuts. D'aquesta i altres propostes us anirem informant a través del blog de l'escola ben aviat. 

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.