Etiquetes

diumenge, 19 de maig del 2019

ARRIBA LA CURSA SOLIDÀRIA D'EDUCACIÓ FÍSICA! AQUEST ANY CORREM PELS PETITS VALENTS!

La tarda del proper dimecres dia 12 de juny, organitzarem la tradicional cursa solidària d’Educació Física per a totes i tots els alumnes de l’escola i que arriba enguany a la seva 4ª edició

Aquest curs hem centrat la mirada i els esforços en córrer sota el lema: “Corre pels petits valents” a benefici de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Volem tornar a vincular l’activitat física amb una causa solidària amb la intenció de:
-         Contribuir a augmentar el pressupost en recerca sobre el càncer infantil. Actualment, el pressupost per a aquesta funció prové en un 80% de donacions privades com la nostra. Correm a la recerca de noves teràpies menys agressives i més efectives. 

-       Ajudar, en la mesura que sigui possible, a millorar la qualitat de vida dels infants. Fer de l’hospital un lloc més confortable i humà que ofereixi una experiència el més positiva possible. El infants no són adults petits i l’hospital es mou per oferir-los mesures especials ,per exemple per a mitigar el dolor o la por.

-       Recolzar les famílies d’infants malalts amb menys recursos. Donar suport i assistència domiciliària a les famílies amb menys recursos en un dels moments més difícils.  

-       Aportar el nostre granet de sorra en la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
Per a fer-ho, ens hem posat en contacte amb l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i hem acordat fer la nostra col·laboració a través de la compra d’un dels productes de la seva botiga: la polsera solidària, a un preu de 3 €
Per a participar a la cursa doncs, caldrà portar abans del dimarts dia 11 de juny l’import de la polsera a la classe. 
MÉS POLSERES PER A TOTHOM!
Tenim a disposició del nostre alumnat polseres però us volem indicar que les famílies en podeu comprar tantes com en vulgueu (fins a finalitzar-ne les existències). 
A l'hora d'adquirir la polsera del vostre fill/filla, podeu adjuntar l'import de les que vulgueu. Animeu-vos a adquirir la vostra! Comptem amb vosaltres!


-->

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.