Etiquetes

diumenge, 5 de març del 2017

EL LABORATORI DE CUINA ESCALFA MOTORS!

 Estrenem el mes de març fent una visita a la botiga de Caprabo a Vilassar de Mar per a rebre la primera tramesa de productes que farem servir al Laboratori de cuina d’enguany. Agraïm de nou la col·laboració de Caprabo que fa possible el format de la nostra proposta culinària des de fa ja molts cursos.

I és que durant aquest mes, tots els nens i nenes de Primària cuinaran diferents receptes basades en els cereals, els làctics, el peix, les fruites i les hortalisses, els llegums i el tast de productes així com un espai de reflexió al voltant de la importància de la gastronomia en la història de la nostra societat.

En un horari especial d’Educació per a la Salut que l’escola adequa per a poder cuinar de la millor manera possible: pas a pas, repassant les receptes, coneixent i cuidant el producte, equivocant-nos i encertant, innovant, creant i gaudint de la cuina amb els companys i companyes de classe.

Us anirem informant de tots els plats que formaran el menú d’enguany on, per primera vegada, s’incorporen com a cuiners i cuineres els alumnes de Primer i de Segon de Primària.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.