Etiquetes

divendres, 13 de setembre del 2019

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL CURS 2019/2020

Hola a totes i a tots!

Benvingudes i benvinguts al curs 2019 / 2020, curs que hem inaugurat amb molta il·lusió!

Encetem un nou curs i ho fem celebrant l'entrada de les nenes i els nens de la classe de P3 a l'escola, l'arribada d'alumnes nouvinguts i nouvingudes a diverses classes i el sobretot el fet de retrobar-nos amb mestres, famílies, religioses, amics i amigues que feia temps que no vèiem. 

Aquest any, en el qual es celebren els 500 anys de la primera volta al món, ens esperen molts reptes per a compartir, que de ben segur que ens faran créixer i aprendre plegats. Precisament, aquesta efemèride sobre la primera volta al món, ens despertarà molt la curiositat... 

De debò que esperem que us agradin les propostes que us tenim preparades i també tenim moltes ganes que les vostres filles i els vostres fills ens sorprenguin amb tot allò que desitgen fer a la seva escola i que ens explicaran en aquests primers dies de curs.

Com sempre, des del blog de l'escola mirarem d'informar-vos de tota l'actualitat educativa de la nostra escola però també recordeu que podeu trobar més informació tant a la pàgina web de l'escola com també a la plataforma clickedu

Ens veiem a les reunions d'inici de curs per a famílies però mentrestant, aprofitem per a desitjar-vos un bon i feliç inici de curs!