Etiquetes

divendres, 14 de febrer del 2020

HA ARRIBAT EN CARNESTOLTES! I S'HA CASAT A L'ESCOLA!

Ja ha arribat! Ja el tenim aquí! El Rei Carnestoltes ens torna a visitar i aquest any ha triat el divendres 14 de febrer, dia dels enamorats, per aparèixer a la nostra escola! I sabent com és ell, no ho podia fer d'una manera normal, no... ens ha convidat al seu casament! Es veu que ha escollit el dia de Sant Valentí i de Santa Valentina per a casar-se amb la Reina Carnestoltes i ens ha convidat al seu enllaç que s'ha celebrat, amb la presència de tot el seu estrafolari seguici, al pati de l'escola. 

El Rei ha arribat a l'altar de la mà de la seva mare i, la Reina, ho ha fet de la mà de la seu pare i precedida per una catifa de pètals de rosa. Els anells, de primera categoria, brillaven d'allò més i la núvia ha llançat el ram enlaire, que ha recollit una de les seves dames d'honor. Vaja, el que serien ser unes noces reials amb tota mena de detalls. 

Quan la cerimònia ha finalitzat, i ja un cop casats, el Rei i la Reina Carnestoltes han decidit fer un ball per a celebrar les seves núpcies i l'han fet acompanyats del seu seguici. 

En acabat, tant el Rei com la Reina ens han dedicat un divertit pregó de Carnaval en el qual hem fet un repàs a les disfresses que cadascun dels cursos estan preparant per aquesta edició de la festa; s'estan confeccionant disfresses vinculades als països que cada classe estudia i que formen part de la ruta que Magallanes i Elcano van fer ara fa cinc-cents anys.

En finalitzar el pregó, tant el Rei com la Reina ens han donat les consignes de Carnaval que són aquelles que haurem de lluir la setmana vinent, en la qual gaudirem de les festes de carnaval tall i com ens agrada a l'escola. 

I tot seguit, abans de tornar a la classe, hem assajat les coreografies que formaran part aquest any del gran ball de Carnaval, al qual us convidem aquest proper divendres dia 21 de febrer, tot just després de la gran Rua de Carnaval. 

Veieu un breu resum de com ha anat tot plegat en aquestes imatges en exclusiva que la Reina i el Rei Carnestoltes ens han deixat compartir amb vosaltres!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.