Etiquetes

dilluns, 29 de novembre del 2021

ENCETEM UNA NOVA EDICIÓ DE PLA DE CONSUM DE FRUITA I HORTALISSES A L'ESCOLA

 Aquest mes de desembre, encetem una nova edició del Pla de Consum de Fruita a les escoles que aquest curs té previst fer set lliuraments mensuals (de desembre de 2021 a juny de 2022). 

Us informem que podeu trobar més informació sobre aquest pla així com materials interessants per a promoure el consum de fruites i hortalisses a la plana web del Pla de Consum de Fruita a les escoles

Al llarg d'aquests mesos, els nens i les nenes de la nostra escola rebran 17 peces/racions de fruites i/o hortalisses fresques, a raó de 2 - 3 peces per mes. 

A la nostra escola apostem per continuar proposant tot allò que pot significar un benefici per a la promoció dels bons hàbits d’alimentació de l’alumnat del centre i aquesta proposta que fem des de fa més de deu anys, s'emmarca en les diferents iniciatives que duem a terme pel que fa als hàbits saludables d'alimentació i de les quals us anem informant sempre a través de la web i el bloc de l'escola.

Com és habitual, les nenes i els nens de 4t de Primària són les persones encarregades de distribuir la fruita entre la resta d'aules ja que aquest curs enllaçaran aquesta tasca amb la visita a la campanya "5 al dia" de Mercabarna, els tallers al nostre centre sobre fruites així com la programació de cuina de fruites i hortalisses a Educació per a la Salut entre d'altres propostes vinculades al món de les fruites i els vegetals. Aquest curs continuem en aquesta línia però, com sempre, mantenint les mesures de seguretat relatives al COVID. 

En aquesta primera tramesa de fruita hem repartit raïm blanc i mandarina amb indicació geogràfica protegida de les Terres de l'Ebre.

Us anirem informant al llarg del curs de les trameses de fruita i hortalisses així com de les altres accions que habitualment acompanyen la nostra manera de promoure els hàbits d’alimentació saludables.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.