Estrenem el mes de
març fent una visita a la botiga de Caprabo
a Vilassar de Mar per a rebre la
primera tramesa de productes que farem servir al Laboratori de cuina d’enguany. Agraïm de nou la col·laboració de Caprabo que fa possible el format de la
nostra proposta culinària des de fa ja molts cursos.
I és que durant
aquest mes, tots els nens i nenes de Primària cuinaran diferents receptes
basades en els cereals, els làctics, el peix, les fruites i les hortalisses,
els llegums i el tast de productes així com un espai de reflexió al voltant de
la importància de la gastronomia en la història de la nostra societat.
En un horari
especial d’Educació per a la Salut que
l’escola adequa per a poder cuinar de la millor manera possible: pas a pas,
repassant les receptes, coneixent i cuidant el producte, equivocant-nos i
encertant, innovant, creant i gaudint de la cuina amb els companys i companyes
de classe.
Us anirem informant
de tots els plats que formaran el menú d’enguany on, per primera vegada,
s’incorporen com a cuiners i cuineres els alumnes de Primer i de Segon de
Primària.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.