Etiquetes

dimecres, 1 de març del 2017

L'ESCOLA PARTICIPA AL SOPAR DE LA FAM 2017

L’escola ha pres part del Sopar de la fam 2017, centrat en la lluita contra el malbaratament alimentari. Concretament, durant el sopar, la Laia Teruel ha explicat la proposta de l’àrea d’Educació per a la Salut que fem a l’escola al voltant de la prevenció contra el malbaratament alimentari.

Va exposar, mitjançant uns pòsters, la nostra proposta educativa que es centra en la prevenció i a la qual ens proposem els següents objectius:

a) Sensibilitzar els nostre alumnat sobre la problemàtica del malbaratament alimentari. 
b) Oferir recursos als nois i noies i a les seves famílies al voltant de l’aprofitament alimentari.

Així doncs, el divendres dia 10 de gener, la Laia exposa a la Sala Mossèn Galbany la tasca que fa l’escola al voltant del malbaratament alimentari, juntament amb les altres taules informatives on hi havia altres aportacions d’entitats del municipi també sota aquest mateix fil conductor.

La nostra escola aporta 18 pòsters informatius en el que s’inclouen els eixos educatius de la nostra proposta educativa així com recursos, receptes i idees per a evitar el malbaratament alimentari. 


Pensem que el malbaratament alimentari és un acte que atempta contra l’ètica social en ple segle XXI. Per aquest motiu, anualment està inclosa a la programació d’Educació per a la Salut com a mínim una proposta de sensibilització envers aquest malaurat fet. Si a banda de la tasca que fem des de l’escola, podem augmentar el nombre de situacions educatives o comunicatives en contra de malbaratar, pensem que ho hem d’aprofitar i utilitzar com a eina d’ampliació de la nostra tasca de sensibilització per tal de que arribi a quantes més persones millor. Per aquest motiu, agraïm la invitació que els responsables de la Parròquia ens han fet per tal de poder participar del Sopar de la fam 2017.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.