Etiquetes

dissabte, 15 de juny del 2019

A L'ESCOLA FEM SALUT APOSTANT, UN ANY MÉS, PER LA FRUITA!

Aquest mes de juny ha estat la darrera tramesa del Pla de consum de fruita a l'escola i ens han arribat préssecs d'aigua, préssecs plans i cireres. Les noies i els nois de Quart els han repartit finalitzant d'aquesta manera, la distribució mensual de fruites i hortalisses fresques per a berenar. 

Aquest curs, a més, hem rebut unes bosses que contenien pomes així com una carta dirigida als pares i mares dels nens i nenes que han participat aquest curs en el Pla de consum de fruita, amb l'objectiu de fer arribar a les famílies informació de les actuacions que s’han dut a terme dins el programa i animar-los a continuar promovent el consum de fruites i hortalisses a l’àmbit familiar.

I és que és evident que per assentar un hàbit saludable, cal un treball en equip entre l'escola i la família. Sense disposar d'una estadística fefaent al respecte, val a dir que enguany hem pogut constatar un augment de la presència de fruita fresca en alguns esmorzars, amb una presentació exquisida ja neta, tallada i transportada en una carmanyola per al seu consum durant l'estona del pati. Aquest fet, denota que diferents famílies aposten per una alimentació saludable i promouen el consum de fruita fresca al llarg del matí tot complementant l'esmorzar fet a casa. 

Per altra banda, ens agrada veure com els més menuts de l'escola s'interessen i s'inicien en el consum de fruita, sovint tastant-la per primera vegada quan la mestra els hi lliura coincidint amb l'hora de berenar, fet que ha alegrat a diferents famílies que ens ho han comentat. 

Com sempre, també hi ha aspectes que cal millorar i en prenem nota de cara al curs vinent, on ja hem fet la sol·licitud al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per a participar un any més en el programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.