Etiquetes

dilluns, 17 de juny del 2019

ENHORABONA FAMÍLIES! ÈXIT AMB REGUST SOLIDARI DE LA 4a CURSA D'EDUCACIÓ FÍSICA

És hora de felicitar-nos perquè, una vegada més, la nostra escola, la nostra comunitat educativa, ha assolit una nova fita solidària. 

Es tracta de la cursa "Corre per les petites i els petits valents" en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu, en la seva tasca de recerca al voltant del càncer infantil. 

La Cursa Solidària d'Educació Física esmicola el seu sostre i en la seva quarta edició arriba a recaptar 1.551,92 € a través dels donatius destinats a les polseres solidàries que aquests darrers dies han omplert les classes de l'escola, el sopar solidari de l'AMPA i moltes de les vostres llars. 

Avui dilluns hem rebut un diploma i una carta d'agraïment des de Sant Joan de Déu que agraïm profundament. Però el més important, és la sensació que ens queda a totes i a tots en finalitzar la cursa. Ens agrada moure'ns per una causa. Ens fa imparables. Ens hi trobem còmodes perquè és la nostra manera de ser. 

I a cada petit gest que fem, ens agrada pensar que: molta gent petita, fent coses petites, en llocs petits, pot canviar el món

Doncs només ens resta felicitar-nos els uns als altres i donar les gràcies per tenir la sort de crear, dur a terme i contemplar aquesta meravellosa experiència que combina l'activitat física i la solidaritat. 


Va per a vosaltres, petits valents!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.