Etiquetes

divendres, 31 de gener del 2020

COMENCEM L'ANY AMB VITAMINES! TORNA EL PLA DE CONSUM DE FRUITA A L'ESCOLA


Un any més, encetem el Pla de Consum de Fruita a l'escola, distribuint fruita i hortalisses fresques un cop al mes i des d’Educació Infantil fins a Educació Primària. 

Com ja sabeu, es tracta d'una iniciativa de la Unió Europea amb l'acció conjunta dels Departaments d'AgriculturaSalut Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la seva finalitat és el foment dels hàbits d’alimentació saludables tot oferint:

·        Fruita i hortalisses fresques i gratuïtes per al berenar del nostre alumnat.

·        Informació sobre els beneficis d’augmentar el consum de fruites i hortalisses així com aprendre aspectes relatius a la seva diversitat, producció, estacionalitat, origen, etc.

Enguany, el calendari de fruites s'inicia aquest mes de gener i es continua lliurant fruita fresca i eventualment, hortalisses, fins el mes de juny. 


A la nostra escola tradicionalment és l'alumnat de 4t curs d'Educació Primària l'encarregat de distribuir la fruita a la resta de companys i de companyes de l'escola alhora que ens informen sobre el seu origen i denominació i ens donen alguns consells d’higiene alimentària per a consumir-la adequadament.

Us convidem un curs més a participar d'aquesta proposta entesa com una alternativa al consum d'altres aliments amb menys qualitat nutricional i esperem que sigui un punt de partida per a la promoció del consum de fruites i verdures fresques entre el nostre alumnat.

Animeu-vos a prendre més fruita i hortalisses fresques i de proximitat!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.