Etiquetes

dijous, 23 d’abril del 2015

Celebració de Sant Jordi

Avui, els alumnes de tota l'escola hem celebrat Sant Jordi!

Durant el matí hem tingut l'agradable visita d'avis d'alumnes de la nostra escola que ens han explicat contes, històries de quan ells eren petits, histories sobre Walt Disney, ens han cantat cançons... Des d'aquí volem tornar a agraïr el seu esforç i dedicació ja que, un cop més, ens han fet gaudir un munt de les seves experiències!! TENIM UNS AVIS FANTÀSTICS!

Igualment, hem volgut aprofitar el matí per a fer un passeig per les diferents parades de llibres i roses per tal de que des dels més petits fins als més grans, poguessin gaudir dels colors i l'aroma que es respirava per Vilassar i, de pas, comprar algun llibre per l'escola!

I atenció, que els alumnes de cicle superior no han volgut deixar de banda la seva vessant més solidària, empàtica i humana per demostrar-nos, un cop més, les seves grans qualitats com a persona anant a fer una petita actuació a la llar d'avis del Pairal i poder-los regalar part de la nostra música i uns somriures enormes i sincers dedicat 100% a ells!

Però creieu que això és tot? Doncs no, per la tarda hem tingut l'entrega dels lots de llibres de cada classe i l'entrega dels diplomes de participació en els dibuixos de Sant Jordi d'educació infantil, l'entrega de premis del concurs de dibuix de cicle inicial i el concurs literàri en català, castellà i anglès dels cicles mitjà i superior! I tot això, seguint acompanyats dels fantàstics avis que ens han visitat durant el matí i als que hem volgut obrir un acte com aquest per agraïr-los, una miqueta més, la visita que ens han fet aquest matí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.