Etiquetes

dijous, 29 de novembre del 2018

JA US TENIM AQUÍ LA GUIA AIJU 2018 - 2019

Un any més dediquem especial atenció al món del joc coincidint amb les dates nadalenques; i és que cerquem consells per a un consum més responsable de joguines, aquest element que pot ser tan important en el desenvolupament d'un infant. 

Ho fem, com sempre, oferint-vos el millor material de què disposem i, per aquest motiu, us fem arribar la GUIA AIJU de l'Institut Tecnològic de la Joguina de València amb qui col·laborem des de fa ja 20 anys!

Però... Què és la Guia AIJU?

És una revista molt contrastada, que fan servir pedagogs, famílies, mestres, psicòlegs, ludotecaris, etc. És una important eina d'anàlisi sobre joguines, que té un caràcter independent i sense ànim de lucre i on hi trobareu un exhaustiu estudis sobre les noves joguines sorgides al mercat durant el darrer any. 

Aquests estudis han estat fets per experts en joc, amb la col·laboració de moltes famílies i infants que participen activament dels tests fets a les diferents joguines. 

La finalitat de la Guia AIJU no és la d'augmentar les vendes de joguines sinó mirar d'aconseguir que les que es venguin siguin de molta més qualitat, es triïn millor i es valorin molt més. 

Aleshores... què no és la Guia AIJU?

No ens trobem davant d'un catàleg de joguines d'un centre comercial; la guia té un valor molt més elevat que cal que sapiguem copsar per tal d'escollir correctament un element lúdic i educatiu que pot ser tant important en el desenvolupament d'un com infant com és una joguina. 
























D'acord. I per a què serveix la Guia AIJU?

Ens ajuda a entre el valor i al funció real de les joguines per així poder adoptar idees per a escollir el què millor convé a cada infant. Per tant, us proposem de comparar les propostes que fa la Guia AIJU amb els gustos i les inquietuds dels vostres fills i filles per a poder fer una triba ben encertada. 

Enguany, la guia compta amb un interessant article sobre Noves Joguines, noves formes de jugar



Com podem col·laborar en la confecció de la Guia AIJU?

D'entrada, amb la vostra implicació tot llegint la documentació que us fem arribar ja sou partícips d'aquesta interessant eina de difusió. A més, si com a pares o mares voleu participar en la confecció de la guia i voleu que la vostra opinió es tingui en compte, podeu col·laborar amb AIJU  (oepi@aiju.info o bé al 963391376). 

Més de 4000 famílies d'arreu del país ajuden a transmetre als fabricants de joguines les seves inquietuds per a millorar les joguines, dissenyar nous jocs i adequar-los a les tendència i preferències del moment. 

Així doncs, esperem que un any més, aquesta important eina de divulgació us sigui de gran ajuda. A banda dels enllaços on us porta aquest escrit, podeu consultar el blog de la Guia  AIJU clicant aquí

Que tingueu un bon joc!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.